Lunchmeny
Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 - 14:30
VECKA 14 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Vi reserverar oss för felskrivningar.
MÅNDAG 31/3
1) FARFARS KÖTTFÄRSLIMPA med brunsås, inlagd skivad gurka, grönsaker samt kokta potatisar
2) GRILLAD KYCKLINGFILÉ med ratatouille och tzatziki samt persilje- och äggfräst ris
3) FLÄSKFILÉPASTA pastaspiraler med strimlad fläskfilé och wokgrönsaker i röd currysås
VEG) GRILLAD VEGOKYCKLING med ratatouille och tzatziki samt persilje- och äggfräst ris
TISDAG 1/4
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) LAPSKOJS på rimmad oxbringa serveras med inlagda rödbetor samt stekt ägg
3) SKAGENBAKAD FISKFILÉ fiskgratäng med vitvinssås och smörslungade grönsaker samt dillslungad potatis
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillost , rårivna morötter och lingonsylt
ONSDAG 2/4
1) SKEPPARTORSK med gammeldags dill & skagenröra samt smörslungad potatis och grönsaker
2) SKÅNESTEK ugnsgrillad äppelspäckad karré med mustig skysås, äppelmos, morotsklyftor & smörslungad potatis
3) PASTAGRATÄNG BOLOGNA smakrik italiensk pasta med rökt skinka, lök och tomater samt lagrad ostsås
VEG) VEGOBURGARE stekt veggie burgare med mustig skysås, äppelmos, morotsklyftor & smörslungad potatis
TORSDAG 3/4
1) KLASSISK ÄRTSOPPA med rimmat fläsk samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) CHICKEN SOUVLAKI marinerad kycklingspett med paprikasås, stekta grönsaker, tzatziki och rostad potatis
3) KEBABLÅDA strimlad nötkebab med medelhavsgrönsaker, tomatsalsa, kebabsås & friterad pommes chateau
VEG) KLASSISK ÄRTSOPPA med franska örter samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
FREDAG 4/4
1) SKOMAKARLÅDA på tunnskivad nötstek med portervinssås, bacon och purjolök samt smörigt potatismos
2) GRATINERAD TJOCKKORV späckad med tomater, tärnad lök, senap, bostongurka samt senapssås och mos
3) KYCKLINGPASTA ALFREDO med strimlad kyckling, champinjoner, grädde, vitlök i krämig ostsås
VEG) PASTA ALFREDO MED TÄRNAD QUORN, CHAMPINJONER, GRÄDDE, VITLÖK I KRÄMIG OSTSÅS
VECKANS SALLAD: KYCKLINGKEBAB SALLAD med rödlök och paprika m.m. och kebabdressing
VECKANS PASTASALLAD: GREKISK PASTASALLAD med fetaost, soltorkade tomater, oliver mm samt örtvinegrett
VECKA 15 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Vi reserverar oss för felskrivningar.
MÅNDAG 7/4
1) HOVMÄSTARBIFFAR PARKENS färsbiffar med senap, dill samt skogssvampsås, vinbärsgelé & purjoslungad potatis
2) ITALIENSK KYCKLINGKLUBBA underbar och saftig kyckling m italienska örter, gräddig tomatsås & grönsakstekt ris
3) PASTA FUSILLI CARBONARA krämig sås på bacon, vitlök, grädde, gul lök, svartpeppar samt grana padano ost
VEG) PARKENS HOVMÄSTARBIFFAR panerade vegobiffar med senap ,skogssvampsås, vinbärsgelé & purjoslungad potatis
TISDAG 8/4
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) SKÅNSK KALOPS klassisk mustig köttgryta på högrev, lök, morötter samt persiljekokt potatis och inlagda rödbetor
3) FISKGRATÄNG MED FRASIGT ÖRT & PERSILJETÄCKE pangasiusfilé i gräddig vitvinssås, grönsaker samt kokt potatis
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillost , rårivna morötter och lingonsylt
ONSDAG 9/4
1) PANERAD KAPKUMMELFILÉ med skarpsås, ångade grönsaker samt dillslungad potatis
2) KASSLERGRATÄNG HAWAII klassiker med ananas, curry, purjolök samt krämig chiligrädde och basmatiris
3) OXFILÉPASTA Pastarör med strimlad oxfilé, champinjoner, tomater och lök i smakrik gorgonzolasås
VEG) STEKT QUORN med skarpsås, ångade grönsaker samt dillslungad potatis
TORSDAG 10/4
1) THAILÄNDSK FISKSOPPA med skalade räkor samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) BRÄCKT SKINKSTEK med senap och gräddstuvade herrgårdsgrönsaker samt husets rotmos
3) CHICKEN A LA KING smakrik kycklingpanna med skogschampinjoner, paprika, lök och grädde samt kokt ris
VEG) CHICKEN A LA KING vegobites med skogschampinjoner, paprika, lök och grädde samt kokt ris
FREDAG 11/4
1) FLÄSKKOTLETT OSCAR med rödvinssky, bearnaisesås, toppat med räkor & sparris serverat med råstekt potatis
2) UGNSBAKAD SVENSK KYCKLINGFILÉ med bearnaisesås, grönsaker samt stekt potatis
3) CHEF´S PASTA med strimlad italiensk salami, champinjoner, rödlök m.m i ljuvlig broccoli och ostsås
VEG) VEGGIE BIFF med rödvinssky, bearnaisesås, toppat sparris serverat med råstekt potatis
VECKANS SALLAD: ITALIENS SALLAD MED BRIEOST, SALAMI, PESTO OCH SOLTORKADE TOMATER M.M
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED TONFISK, KOKT ÄGG, CITRON, PAPRIKA.M.M