Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 - 14:30

VECKA 47 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: PDF / WORD

MÅNDAG 18/11
1) GAMMALDAGS KÖTTBULLAR med gräddig skysås, ångade sommarprimörer samt potatismos och rårörd lingonsylt
2) CURRYKYCKLING marinerad kycklingfilé i krämig gul currysås samt wokade grönsaker och kokt basmatiris
3) PASTA CAPRICOSA med strimlad rökt skinka, smörstekta champinjoner, purjolök, körsbärstomater och gräddsås
VEG) VEGETARISKA KÖTTBULLAR med gräddig skysås, ångade sommarprimörer samt potatismos och rårörd lingonsylt

TISDAG 19/11

1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) AMERIKANSK CAJUNGRYTA smakrik köttpanna m. choritzo o kräftor m.m. och chiliris
3) FISKGRATÄNG med räkor, parmesan, kantareller och purjolök samt gröna ärtor och persiljeslungad potatis
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med stekt fejcon , rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 20/11
1) SKÄRGÅRDENS STEKTA STRÖMMINGSFILÉ m. kaviar & purjolöksgräddsås samt dillspetsat potatismos & rårörda lingon
2) KINAGRYTA strimlad fläskfilé med asiatiska wokgrönsaker i smakrik oystersås samt kokt ris
3) PASTA PHILADELPHIA med strimlad biff, kantareller, rödlök och sockerärtor i krämig Philadelphiaostsås
VEG) STEKTA QUORNFILÉ m. kaviar & purjolöksgräddsås samt dillspetsat potatismos & rårörda lingon

TORSDAG 21/11
1) MUSTIG SKOGSSVAMPSOPPA samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) LÅNGBAKAD FLÄSKSIDA med cidersås, picklad rödlök, grillad tomat samt en krämig rotfruktsgratäng
3) TEX MEX KYCKLING godaste Faijtaspannan med skivad grillad kyckling, paprika, lök, cheddar, nachos, m.m. samt ris
VEG) MUSTIG SKOGSSVAMPSOPPA samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 22/11
1) GORGONZOLAFILÉ helstekt fläskfilé med gorgonzolasås, örtfrästa grönsaker samt ugnsrostade potatisar
2) TANDORIMARINERAD kycklingfiléspett med skysås, wokgrönsaker och pilaffris
3) PARKENS MACARONI AND CHEESE pastagratäng med skivade korvar, purjolök och cheddarost m.m
VEG) VEGOBIFF stekta vegobiffar med gorgonzolasås, örtfrästa grönsaker samt ugnsrostade potatisar

VECKANS SALLAD: KYCKLINGKEBAB SALLAD MED TOMATER, RÖDLÖK, PAPRIKA M.M. OCH KEBABDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED ROSTBIFF, MOZARELLA OCH RUCCOLA M.M

VECKA 48 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: PDF / WORD

MÅNDAG 25/11
1) MORMORS KÅLPUDDING med gräddsås, lingonsylt, kokta grönsaker och smörkokt potatis
2) KOLGRILLAD KYCKLINGFILÉ med rödlökssås och myntayoughurt samt grönsaker och buljongkokt ris
3) PASTA INDIANA med strimlad fläskfilé, mango chutney, kokosmjölk, jordnötter m.m
VEG) VEGETARISK KÅLPUDDING med gräddskysås, lingon, grönsaker och kokt potatis

TISDAG 26/11

1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) GREKISK MOUSSAKA gratäng på skuren potatis, zucchini, aubergine, tomater och nötfärs samt krämig ostsås
3) UNGSBAKAD MANDELFISK serveras med vitvinssås, ångade grönsaker och kokt potatis
VEG) GREKISK MOUSSAKA gratäng på skivad potatis, aubergine, zucchini och veggiefärs med ostsås

ONSDAG 27/11

1) FISH AND CHIPS tempurabakad fiskfilé med tartardressing, citron, ångade grönsaker och friterad klyftpotatis
2) UGNSGRATINERAD FALUKORV på tomat och grönsaksbädd med äggröra och potatismos
3) PASTA POLLO AGLIO med kyckling, spenat och soltorkade tomater i gräddig sås
VEG) VEGKORV på tomat och grönsaksbädd med äggröra och potatismos

TORSDAG 28/11

1) KLASSISK ÄRTSOPPA MED RIMMAT FLÄSK samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) SKÅNE KALOPS mustig köttgryta på högrev, lök, morötter m.m samt persiljekokt potatis
3) SMÅLÄNDSKA ISTERBAND med dillstuvad potatis och inlagda skivade rödbetor
VEG) KLASSISK ÄRTSOPPA MED FRANSKA ÖRTER samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 29/11

1) PICCATA MILANESE parmesanost panerad fläsknoisette med gräddig tomatsås, gröna ärtor och kokt ris
2) CITRON & PERSILJEMARINERAD KYCKLINGFILÉ med ljuvlig skysås, grillgrönsaker och råstekt potatis
3) SPAGHETTI A LA SKAGEN skaldjursås med blåmusslor, räkor, tomat, vittvin, salvia & vitlök m.m
VEG) PANERAD QOURNFILÉ med gräddig tomatsås, gröna ärtor och råstekt potatis

VECKANS SALLAD: TONFISKSALLAD MED KOKT ÄGG OCH GRÖNA ÄRTOR M.M. SAMT RHODE ISLAND DRESSING
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD MED GRILLAD KYCKLING SAMT PAPRIKA, RÖDLÖK, FRISÉ MIX M.M SAMT CURRY / MANGOSÅS

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55